Leijonien Janne Niskala: "Se oli pieni shokki, kun kuulin siitä"

Se tuli kuin puun takaa, mutta se on arkea jääkiekkoilijan elämässä.

KHL:ssä täytyy onnistua tai muuten lähtö tulee nopeasti. Armopaloja ei anneta. Tämän sai kokea Atlantissa kauden startannut suomalaispuolustaja Janne Niskala, jonka otteet eivät tyydyttäneet seurajohtoa.

Niinpä Leijonissakin vakiokalustoa oleva pakki sai siirron Kari Heikkilän alaisuuteen ja ura jatkuu Valko-Venäjällä Dinamo Minskissä.

– Totta kai siirto oli yllätys, sillä kaikki tapahtui erittäin nopeasti. Mutta se on osa jääkiekkoa ja näitä sattuu. Se oli pieni shokki, kun kuulin siitä. Mutta olen miettinyt asioita ja nyt kaikki on kunnossa, Niskala sanoo Sovetski Sport -lehdelle.

Niskala tietää tilanteen: Dinamo Minsk on pahassa jamassa läntisen konferenssin hännillä ja joukkue kaipaa kipeästi voittoja. Heikkiläkin on potku-uhan alla.

– Nyt kun joukkueella on vaikeat ajat, meidän täytyy voittaa. Toistaiseksi emme ole keskustelleet tilanteestani valmennusjohdon kanssa. Tiedän, että Dinamossa on hyviä pelaajia, hyviä valmentajia ja loistava maalivahti. Voimme muuttaa tilanteen, sillä sarja on vasta alussa.

Niskala vaihdettiin päittäin ruotsalaiseen pakkiin Jonas Frögrenin, joka pelasi jo keskiviikkona Atlantin paidassa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!