HIFK:ssa flopannut hyökkääjä loistaa nyt Luulajassa

© Kuva: Juha Tamminen

Kesken viime kauden HIFK:sta KHL:ään siirtynyt Kim Hirschovits pelaa tällä hetkellä Ruotsin Elitserienissä ja on noussut joukkueessaan vastuulliseen rooliin.

Hirschovits kertoo keskittyvänsä tätä nykyä enemmän joukkueensa voittoihin kuin pelkästään omiin tehopisteisiin.

– En ajattele enää pisteitä samalla lailla kuin joskus nuorempana. Haluan auttaa joukkuetta menestymään ja olen aina pitänyt itseäni monipuolisempana pelaajana kuin minun on sanottu olevan, Hirschovits kertoo SuomiKiekko-sivuston haastattelussa.

Pelaa Frölunda-Luulaja Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,35 – 3,75 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
– Meillä on neljä hyvää kentällistä ja kun kaikki paiskivat yhteisen tavoitteen eteen hommia, voi ratkaisijoita löytyä mistä kentästä tahansa, hyökkääjä lisää.

Hirschovits on yksi Luulajan viidestä suomalaisesta. Muut suomalaiset ovat auttaneet keskushyökkääjää sopeutumaan uuteen ympäristöön.

– Kyllähän se helpotti asioita todella paljon ainakin alussa, kun piti sopeutua joukkueeseen. Jengissä on myös todella paljon hyviä ruotsalaisia ja haluan oppia puhumaan ruotsia sujuvasti, Hirschovits sanoo.

Millaiset fiilikset Kim Hirschovitsille jäi viime kauden vierailusta Venäjällä ja voiko hän yhä kuvitella pelaavansa HIFK:ssa? Tämä ja paljon muuta luvassa Hirschovitsin erikoishaastattelussa, joka julkaistaan kokonaisuudessaan torstaina.

Pelaa Frölunda-Luulaja Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,35 – 3,75 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!