Kiekko-Vantaa isännöi tänään illalla pelattavassa ottelussa yhteistyöseuraansa Jokereita. Joukkueen peräsimeen on tullut tulevaksi kaudeksi Pekka Kangasalusta. Pelaajaurallaan 34-vuotias Kangasalusta edusti mm. Ilvestä, HIFK:ta ja TPS:ää.

Kangasalusta siirtyi vuoden 2005 jälkeen valmentajaksi Ilveksen junioripuolelle, toimien A-nuorten päävalmentajana kaksi kautta vuosina 2009-11.

Kangasalusta on ollut tyytyväinen joukkueensa ryhtiin kesälomilta palattuaan.

– Pojille sulka hattuun, että kesällä on tehty hyvin hommia ja pelaajat tulivatt hyvässä kondiksessa lomilta takaisin, Kangasalusta kertoo Kiekko-Vantaan videohaastattelussa.

– Mutta pitää muistaa, että kavereita tulee sieltä sun täältä ja varmasti sellainen yhtenäisyys vielä uupuu, mutta joka päivä mennään parempaan suuntaan.

Sarjan alkaessa Kiekko-Vantaan kokoonpano tulee näyttämään erilaiselta, kuin nyt. Jokereista tulee pelaajia lainalle ja muutamia hankintojakin on luvassa. Nyt fokus on selvittää nykyisten pelaajien vahvuuksia.

– Nyt mennään yksilö edellä, kun joukkuetta vielä rakennetaan. Pelaajia tarkkaillaan, mutta toki pelikin pitää saada näyttämään hyvältä.

– Oli tapa tai tyyli mikä tahansa, niin aina pelataan voitosta.