Jori Lehterä: "HPK:n oli vaikea tehdä maalia, koska pelasimme 30 minuuttia alivoimalla!"

KHL -seura Sibir Novosibirskin suomalaishyökkääjä Jori Lehterä myhäili tyytyväisenä Lappeenrannassa pelatun Etelä-Saimaa -turnauksen voiton jälkeen.

Vaikka joukkueet ovat vielä pre-seasonilla, maistuu myös harjoitusmatsien voittaminen Lehterälle.

– Minun mielestäni jopa näiden pelien voittaminen on tärkeää. Jouduimme tekemään paljon töitä jäällä. Mutta me vain pelasimme hyvin alivoimalla. Se myös takasi sen, että voitimme molemmat pelit, Lehterä sanoo seuransa verkkosivuilla.

Lehterän mukaan HPK oli hankalin liigaseura, jonka Sibir kohtasi.

– HPK oli kaikista vaikein vastustaja. HPK:lla on aika kokenut ja taitava joukkue tällä hetkellä. Pelasimme 30 minuuttia alivoimalla! Siksi HPK:n oli vaikea tehdä maalia meille, hassutteli Lehterä lopuksi.