Philadelphian jahkailu vaikutti Jagrin Dallas-sopimukseen – "En halunnut odottaa"

Tshekkitähti Jaromir Jagrin uskottiin jatkavan Philadelphiassa vielä ensi kauden, mutta toisin kävi.

Jagr myönsi jopa viime torstaina, että uskoi itsekin Philadelphia-kontrahtiin, mutta seuran jahkailu ja kahden supertähden metsästäminen vaikutti omaan päätökseen. Jagr allekirjoittikin kontrahdin Dallas Starsin kanssa.

– Philadelphia halusi mennä eri suuntaan. He odottivat saavansa Zach Parisen ja Ryan Suterin. Olisin joutunut odottamaan varmaan tähän päivään ja yrittää neuvotella uutta sopimusta Flyersin kanssa, mutta en halunnut odottaa, Jagr paljastaa USA Todaylle.

Jagr sanoi, että hän ei ole aivan varma mitä neuvotteluissa tapahtui, sillä hänen agenttinsa hoiti niitä. Mutta kun mitään ei tapahtunut viimeistään 1. heinäkuuta, se ”antoi Jagrille hieman signaalia, että hän ei palaa Philadelphiaan”.

Dallas ja Jagr solmivat yhden vuoden kontrahdin, jonka arvo on 4,55 miljoonaa dollaria.