Leijonien varma peruspakki Topi Jaakola oli hyvillä mielin Leijonien välipäivän harjoituksissa keskiviikkona. Alla vapaapäivä ja voitto edellisestä ottelusta.

– Oli hyvä kenraali ja hyvä, että päästiin pelaamaan heti tappion jälkeen eikä tarvinnut jäädä kieriskelemään. Saatiin hyvä, ehjä 60 minuuttia, mikä oli hyvä juttu meille, Jaakola kertoi.

Torstaiksi Leijonat vaatii itseltään omaa parasta osaamistaan. Jaakola uskoo, että silloin Leijonia ei pysäytä mikään, vaikka pahasti tulikin kuonoon aiemmassa kohtaamisessa.

– En lähtisi niin hirveästi katsomaan, mitä on joku päivä sitten tapahtunut. Ajatukset on lähinnä tässä hetkessä ja huomisessa pelissä.

– Tavoite on, että jokainen jätkä pääsee omalle tasolle ja valmistautuminen on kunnossa, kun kiekko tippuu jäähän. Se on toissijaista, kuka siellä on vastassa, me kyllä pärjätään.

Edellisestä pelistä jäi joukkueelle mieleen kehno kamppailupelaaminen. USA vyörytti hyökkäyksiä perä perään ja kesytti Leijonan.

– Kamppailupelaaminen on yksinkertaista hommaa, mies miestä vastaan peliä. Ne on vain voitettava, oli ne sitten meidän päässä tai hyökkäyspäässä. Päästään ottamaan miehestä mittaa.

Kai Lintinen, Hartwall Areena