Tässä on Esa "Tiki" Tikkasen Leijonien yllätyskortti MM-kisoihin

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Peliyhtiö Unibetin kiekkoasiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen sanoo, että Leijonien tuleva jokerikortti pelaa vielä pudotuspelejä.

Kyseessä on Tikin mukaan KHL:n finaaleissa parhaillaan loistava Leo Komarov.

– Mies tulee olemaan jälleen kullanarvoinen pelaaja Jaloselle, jos vain pysyy kunnossa kisoihin asti. Vielä joitakin vuosia sitten Komarov oli Antti Pihlströmin tapainen rymistelijä, jonka kädet ja jalat kävivät tuhatta ja sataa, mutta pelinäkemyksessä oli puutteita. Nykyään hän pelaa aivan erinomaista ja älykästä kiekkoa, ja on pelannut mahtavan kauden KHL:ssä ja maajoukkueessa, Tiki tietää.

– Mies pystyy omaksumaan monia rooleja ja on todellinen kotikisojen musta hevonen, joka voidaan hyvinkin nähdä ykkösketjun laidassa. Myös taitava Tuomas Kiiskinen on potentiaalinen nimi kisajoukkueeseen, jos NHL:stä ei hyökkääjäapuja enää saada, Tiki povaa.

Tiki pitää Suomen maalivahtitilannetta jo tässä vaiheessa loistavana. Puolustus kaipaisi kovia nimiä, mutta tilanne on paikattavissa tiiviillä koko joukkueen puolustuspelillä.

– Puolustajien tilanteesta on oltava vähän huolissaan, kun NHL:stä ei saatu vahvistuksia ja Sami Vatanen puuttuu harmittavasti jälleen riveistä. Sami Lepistö voisi vielä vapautua, mutta mies on istunut niin paljon pressiboksissa, etten usko pelituntuman riittävän. Kimmo Timosen nimen yli voidaan myös vetää viiva, kuten Sami Salonkin.

– Venäjältä odotellaan vielä Anssi Salmelaa, ja pronssipelistä Ossi Väänänen päässee ainakin leirille, vaikka JYP-sarja oli mieheltä heikko. Suomi on hävinnyt ennenkin paperilla muille huippumaille, mutta jos onnistutaan taas pelaamaan tiivistä koko kentän puolustuspeliä, hyvä tästä tulee, Leijona-legenda ennustaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!