Ruotsissa oma MM-lippuskandaali!

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Jos Suomessa Jääkiekon MM-kisojen ympärillä on käyty paljon keskustelua pääsylippujen hinnasta, on myös Ruotsissa omat ongelmansa MM-kisalippujen kanssa.

Lippujen myynnistä vastaavalla Ticnetillä on ollut teknisiä ongelmia, ja lipunmyyntikanavat eivät ole toimineet eilisestä torstaista lähtien ollenkaan. Tämä huolestuttaa tietenkin kisajärjestäjiä.

– Tottakai olen tilanteesta huolissani. Jokainen tunti mikä kuluu, ilman että lipunmyynti on mahdollista, huolettaa minua, Ruotsin MM-kisojen pääsihteeri Lars G. Karlsson kertoi Expressen.se:lle.

Kisalippujen kysyntä on kasvanut runsaasti, kun Ruotsi on saanut nimekkäitä NHL-vahvistuksia joukkueeseensa. Tällaisessa tilanteessa lipunmyynnin täysi pysähtyminen on painajainen.

– Asia on nyt meidän ykkösprioriteetti, ja Ticnet tekee kaikkensa jotta asia saadaan kuntoon.

Ruotsi isännöi tämän vuoden MM-kisojen toista alkulohkoa. Heidän lohkossaan pelaa mm. Venäjä ja Tsekki. Ratkaisupelit pelataan tänä vuonna Suomessa. Ensi vuonna isännyys on myös jaettu Suomen ja Ruotsin välillä sillä poikkeuksella, että ensi vuonna ratkaisupelit pelataan Tukholmassa.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin