Jokerit kohtaa välierissä JYP:n. Ottelusarja alkaa keskiviikkona 4. huhtikuuta Jyväskylästä. Molemmat joukkueet menivät puolivälieristä suoraan neljällä voitolla jatkoon, mutta isompi yllätys oli kenties Jokerien puhdas sarja HIFK:ta vastaan.

Jokeri-hyökkääjä Jarkko Ruutu ei kuitenkaan anna yhtään painoa menneille peleille.

– Ei olla HIFK-sarjaa sen enempää mietitty. Keskityttiin sarjan aikana omaan peliin, ja aina vain seuraavaan peliin. Tulos oli hyvä, mutta tällä viikolla alkaa uusi sarja ja meneillä ei ole enää mitään merkitystä, Ruutu kertoi SuomiKiekko-sivustolle välierien aattona.

Runkosarjan jälkeen Jokereille on ollut rytminä viikko taukoa, viikko pelejä ja jälleen viikko taukoa. Ruutu näkee tauoissa hyviä ja huonoja puolia.

– Tietenkin halutaan mahdollisimman nopeasti panna sarjat poikki, se on aina hyvä asia. Pelirytmi pikkaisen katoaa taukojen takia, muutta nämä asiat ovat pelaajan korvien välistä kiinni. Lepo tietenkin on bonus tässä.

Jarkko Ruudun haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan keskiviikkona SuomiKiekko-sivustolla. Hän valottaa haastattelussa mm., mitä ominaisuuksia hyviltä playoff-pelaajilta vaaditaaan.