Selänne vihjailee uransa jatkosta – "Isompi osa minusta haluaa jatkaa kuin lopettaa!"

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Teemu Selänne valottaa hieman mahdollista uransa jatkoa. Selänteen kausi on mennyt henkilökohtaisella tasolla loistavasti, ja Selänne ajattelee positiivisesti tulevaisuudestaan.

– Isompi osa minusta haluaa jatkaa kuin lopettaa. Mutta päätöksen pitää olla sataprosenttinen, jos aion jatkaa, Selänne kertoo OC Registerin nettisivuilla.

– Haluan saada sen tunteen, että olen valmis tekemään töitä uudestaan ja alkaa valmistautumaan tulevaan kauteen. Silloin tiedän, haluanko todella vielä jatkaa pelaamista.

Selänne ilmoittanee jatkostaan 1. heinäkuuta, kuten on aiempina vuosinakin ollut tapana. Jatkamista puoltaa hyvät tehot tältäkin kaudelta. Kehäraakiksi Selänne ei aio jäädä.

– En ole menettänyt paljoakaan, joten se on hyvä asia. Mutta niin sen pitääkin olla. En halua olla kaveri joka vain yrittää selviytyä jäällä. Kun pelaan, haluan olla tehokas.

– Joinain päivinä ajattelen “mitä oikein teen täällä”, mutta vielä on enemmän päiviä jolloin ajattelen kuinka mahtavaa tämä on.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin