KalPa otti puolivälisarjan kolmannen voittonsa Bluesin kustannuksella 5-0-kotivoitolla. Sarja on katkolla keskiviikkona Espoossa. Ottelun tähtenä hääri kolme maalia iskenyt KalPa-laituri Tuomas Kiiskinen.

– Tänään tuli niin hyviä syöttöjä, että niistä oli helppo tehdä maaleja. Mutta ei joukkueessa mietitä kuka maaleja tekee. 1-0 on ihan yhtä hieno kuin 5-0. Voitosta pelataan, Kiiskinen kertoi Savon Sanomien verkkosivuilla.

Ottelun jälkeen KalPan pelaajat olivat hyvillä mielin, mutta minkäänlaista löysäilyä ei voi playoff-tahdissa harrastaa tai äkkiä suunta on alaspäin.

– Ihan maksimissaan tän illan voi nauttia, huomenna pitää ruveta miettimään seuraavaa peliä. Tietää että siitä tulee vaikea. Espoossa ei ollut viimeksikään helppoa, niin tämä pitää nopeasti nollata. Ei passaa antaa minkään näköistä oljenkortta.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!