HIFK:lla on totuuden hetki maanantai-iltana. Jokerit johtaa otteluvoitoin 2-0, ja kotona ei saisi enää hävitä. Usko omaan tekemiseen on kova nihkeästä startista huolimatta.

– Lauantain matsi oli jo askel oikeaan suuntaan. Vähän ehkä haistettiin siinä verta ja päästiin sinne suuntaan, mihin tarvii mennä. Kyllä tässä ihan täysi luotto on ainakin mulla, ei tässä mitään hätää ole. Tänään on iso päivä ja hieno matsi tulossa, tässähän sitä vasta otetaan miehestä mittaa nyt, HIFK-pakki Markus Kankaanperä kertoi HIFK:n nettisivuilla.

Viime vuonna HIFK nousi 0-2-takaa-ajoasemasta 4-3-otteluvoitoin välieriin. Nyt on tilanne, että suorittaa pitää nyt tai kesäloma alkaa nopeamminkin kuin uskookaan.

– Ei voi hirveesti antaa siimaa. Se kostautuu heti ja mä pidän sitä kyllä hyvänä herätyksenä. Ei parane puristaakaan, siinä voi pelit olla nopeesti ohi, ei muuta kuin sinne vaan.

HIFK tekee runsaasti kokoonpanomuutoksia. Joukkueesta on pudonnut mm. Markus Granlund ja Janne Pesonen sekä ketjuja on sekoitettu runsaasti.

HIFK:n kokoonpano:

1. kenttä:
Peltonen-Mi Granlund-Somervuori ; Kankaanperä-Söderholm

2. kenttä:
Järvinen-Wirtanen-Kuhta ; Fernholm-Jokela

3. kenttä:
Rajamäki-Redenbach-Huhtanen ; Melart-Kousa

4. ketju:
Nyholm-Liivik-Pöysti

Maalissa: Endras (Norja)

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!