Pelicans taipui Kärpille – "Jumalattomasti oli paikkoja"

Pelicans ei pystynyt jatkamaan lentoaan ja taipui Kärpille Oulussa jatkoajalla 3-4-lukemin. Otteluvoitot tasan 1-1.

– Tosi tasainen ja hyvä peli. Ensimmäisessä erässä ei oikein päästy sisälle peliin, mutta toisesta erästä lähtien hallittiin varsinaista peliaikaa, ja noustiin hienosti tasoihin, Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkanen kertoi Etelä-Suomen Sanomien verkkosivuilla.

– Jatkoajan ensimmäinen kymppi oli meidän, ja sitten lähti kääntymään Kärpille. Molemmilla oli jumalattomasti paikkoja, mutta Kärpät oli ton verran parempi ja pystyivät maalin tekemään.

Seuraava peli on maanantaina Lahdessa, missä edellinen peli päättyi Pelicansin murskavoittoon. Kärpät antaa varmasti siinä tällä kertaa kovemman vastuksen.

– Samat asiat pätee maanantaina mitkä pätee nytkin. Pitää olla parempia mitä tänään. Kaksi hyvää joukkuetta, siitä väännetään ja käännetään – tiukkoja yhden maalin pelejä nämä ovat yleensä.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!