Nummelin ja Kapanen sivuun – kaksikko ulkona MM-kisoista?

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on joutunut tekemään muutoksia 9.-12. helmikuuta pelattavaan Oddset Hockey Games -joukkueeseen.

Leijonien tiedotteen mukaan HC Luganossa pelaava Petteri Nummelin sekä KalPan kaksikko Sami Kapanen ja Tuomas Kiiskinen joutuvat jäämään pois turnauksesta. Tämä saattaa johtaa siihen, että Nummelin ja Kapanen voivat heittää hyvästit MM-kisoille, sillä Jalonen olisi halunnut näytöt pelaajilta.

Jalonen valitsi kolmikon tilalle puolustaja Teemu Erosen (Jokerit) ja hyökkääjät Jani Tuppuraisen (JYP) ja Sakari Salmisen (KalPa). Eronen on pelannut tällä kaudella SM-liigassa 38 ottelua tehoin 7+15=22 ja Tuppurainen on puolestaan kerännyt 42 ottelussa 11 maalia ja 24 syöttöpistettä. KalPan Salminen on pelannut liigassa tällä kaudella 41 ottelua, joissa hän on iskenyt 19 maalia ja tehnyt 16 maaliin johtanutta syöttöä.

Kolmikko kohtaa muun joukkueen kanssa torstaina Venäjän Helsingin Olympiastadionilla klo 18.30 ja lauantaina Tshekin sekä sunnuntaina Ruotsin Tukholman Globenissa.