Sivusto: Raimo Summanen myöntää virheensä

Raimo Summanen myöntää virheensä, joita Avangard Omskin päävalmentaja teki edellisen Omsk-pestinsä aikana, kirjoitta hockeypravda-sivusto.

Summanen tapasi sunnuntaina Omskin fanit, joilta suomalaisluotsi pyysi maksimaalista tukea tuleviin peleihin.

Lähteen mukaan Summanen myönsi faneille tajunneensa viime kauden virheet, joista hän on vetänyt johtopäätöksiä. Hirvittävä polte ja halu voittaa kaikki pelit vaikuttivat kielteisesti pudotuspelien valmistautumisessa, mikä johti negatiivisiin tunnereaktioihin. Summanen oli sanonut faneille viisastuneensa ja aikoo jatkossa hillitä itseään.

Tulisieluinen ja dynaaminen Summanen siirrettiin syrjään ennen Omskin viime KHL-kauden päättänyttä ottelua. Venäläismediassa spekuloitiin laajalti, että kyse oli Jaromir Jagrin johtaman opposition aikaansaama toimenpide. Sittemmin Omskin seurajohdossa tapahtui isoja muutoksia, jotka mahdollistivat Summasen paluun.

//