NHL:ssä maalivahtimarkkinat ovat saamassa lisää kovia nimiä mukaansa.

Jo tähän mennessä molareita on ehditty liikutella, kun Scott Darling ja Ben Bishop vahtoivat osoitetta.

Darling päätyi Chicago Blackhawksista Carolina Hurricanesiin, Bishop taas Los Angeles Kingsistä Dallas Starsiin.

Kesällä Marc-Andre Fleuryn puolestaan uskotaan matkaavan Pittsburgh Penguinsista muualle.

Nyt myös Arizona Coyotesin Mike Smith on liitetty mukaan karnevaaleihin.

– Monet joukkueet ovat kyselleet Arizonalta Smithistä, Sportsnetsin lähetyksessä toimittaja Nick Kypreos sanoi kolmannen finaaliottelun yhteydessä.

– Smith haluaa voittaa nyt. Arizonassa taas mennään todennäköisesti entistä nuoremmalle linjalle ja se voi hyvinkin tarkoittaa sitä, että he ovat valmiita liikuttamaan Smithin, Kypreos jatkoi.

Smith täytti 35 vuotta maaliskuussa, eli hän kuuluu jo kokeneeseen osastoon NHL:ssä.

Kanadalaisveskarilla on jäljellä vielä kaksi vuotta hänen nykyistä sopimusta, jossa palkkojen keskiarvo on 5,666 miljoonaa dollaria.

Smithillä on sopimuksessa osittainen siirron estävä pykälä. Aiemmin Smith on vakuutellut olevansa tyytyväinen oloonsa Arizonassa.

– Totta kai jokainen haluaa olla asemassa, missä mennään välittömästi pudotuspeleihin ja missä jalkeilla on kilpailukykyinen joukkue, eikä tilanne eroa mitenkään minun kohdallani. Haluan olla tuossa asemassa ennen kuin urani päättyy ja tunnen niin, että täällä mennään oikeaan suuntaan. Asiat voivat kääntyä hyvin nopeasti ja haluan olla osa tätä prosessia, Smith puhui tammikuussa Coyotesista.

Seurana Coyotes on kyntänyt useamman kauden ajan. Se on käynyt läpi rakennusprosessia, jossa esimerkiksi ensi kaudella nähdään jälleen uusia askeleita. Nuoret lupaukset kuten Dylan Strome ja Clayton Keller ovat astelemassa hiljalleen Coyotesin NHL-miehistöön mukaan.