NHL:ssä kanadalaisella tähtihyökkääjällä Taylor Hallilla huumori on ollut kiven takana viime vuosien aikana.

Edmonton Oilersissa Hall jäi seuran kanssa jatkuvalla syötöllä pudotuspelien ulkopuolelle.

Kesällä hänet treidattiin New Jersey Devilsiin, joka oli paha floppijoukkue tänä vuonna.

Devils jäi pudotuspelien ulkopuolelle, kun taas Oilers paineli kevään pelien pariin.

– En sanoisi suoraan, että halusin heidän häviävän, mutta oli hieno nähdä heidän lopulta putoavan, Hall sanoi ex-seurastaan Oilersista Sportsnet 590 -radiokanavalla.

Oilers eteni aina konferenssivälieriin asti. Siellä seinä tuli vastaan, kun Anaheim Ducks oli Oilersia parempi.

– On vaikea kuvailla ihmisille tuota asiaa ja ehkä tuosta treidistä on mennyt jo ihan tarpeeksi aikaa. Se on mitä se on, Hall pyöritteli viime kesän liikettä.

– Olen nyt Devil ja olen innoissani siitä, mitä ensi kausi tuo eteen.

Hall varattiin aikanaan ykkösvuorolla Oilersiin. Seura pääsi nappaamaan huippulupauksia kärkipaikalta useampana vuotena putkeen.

Nyt Devils on samaisessa asemassa, tämän vuoden osalta.

Devils kun voitti NHL-draftin arvonnan ja se sai itselleen ykkösvuoron.

Kaiken lisäksi Devilsin kohdalla on riittänyt pyörittelyä siinä, saapuuko venäläistähti Ilja Kovaltshuk takaisin seuraan. Kovaltshuk kun on ilmaissut halukkuuttaan palata takaisin NHL:ään useamman KHL-vuoden jälkeen.

– Mitä olen kuullut, niin en ole varma haluaako hän tulla New Jersey’hun vai ei. Nyt on kuitenkin paljon mahdollisuuksia mennä eteenpäin. Onko se joko niin, että Kovaltshuk tulee tai että saamme hänestä jotain. Siellä on myös olemassa ykkösvuoro, laajennusdrafti ja paljon saumoja hankkia jotain vapailta markkinoilta, Hall mietti.

– GM:llä Ray Sherolla on mainio suunnitelma siitä, mitä meidän pitää tehdä ja mitä ehkä tarvitsemme lisää. Tämä on hyvä kesä katsoa asioita ja miettiä, mitä tarvitsemme, koska meillä on paljon tilaa palkkakaton alla. Samalla meidän nuori joukkue näyttää varsin lupaavalta.