Aleksandr Ovetshkinin otteet Washington Capitalsin paidassa eivät saa kehuja EPSN:n asiantuntija Barry Melroselta.

Ovetshkin on pelannut koko NHL-uransa Capitalsin paidassa. Kahdella viime kaudella Capitals voitti runkosarjan, mutta pudotuspeleissä taival on jäänyt lyhyeksi. Tänä keväänä Pittsburgh Penguins passitti Capitalsin kesälomille playoffien toisella kierroksella.

Venäläistähden aikakaudella Capitals on edennyt pudotuspeleihin yhdeksän kertaa. Taival on katkennut viimeistään toisella kierroksella.

– Ovetshkin on joukkueen paras ja kallein pelaaja sekä kapteeni, mutta hän ei saa hommaa hoidetuksi. Mielestäni Capitalsin pitäisi yrittää kaupata Ovetshkin, Melrose pamautti.

– Tämä joukkue ei osaa voittaa. He ovat todistaneet sen uudestaan ja uudestaan. Jotain on vialla, jotain puuttuu pukuhuoneesta, asiantuntija jatkoi.

Melrose arvioi, ettei Ovetshkinin kauppaaminen ole helppoa. Miehen sopimus ulottuu vuoteen 2021 saakka ja takaa keskimäärin noin 9,5 miljoonan dollarin vuositulot.

– Isojen kauppojen tekeminen on NHL:ssä vaikeaa palkkakaton vuoksi, ja lisäksi usealla pelaajalla on siirron kieltävät pykälät. Se tekee kauppaamisen melkein mahdottomaksi, Melrose totesi.