Ottawa Senators lähetti kuudessa ottelussa Tuukka Raskin edustaman Boston Bruinsin kesälomille. Ottawa päihitti ratkaisupelissä vieraskentällä Bostonin luvuin 3-2.

Voiton takuumiehinä olivat 1+1 kerännyt Bobby Ryan ja voittomaalin iskenyt Clarke MacArthur. Lue ottelusta tarkemmin täältä.

Rask oli luonnollisesti pettynyt ottelun jälkeen, mutta ei silti liikoja surkutellut, vaikka ottelun voittomaali oli Bostonin kannalta ilkeä.

Ryan koitti syöttää maalinkulmalta toiseen laitaan Mike Hoffmanille, mutta kiekko osui Raskin mailaan ja pomppasi MacArthurille, joka koko Bruinsin alivoimanelikon keskeltäkin onnistui viimeistelemään.

– Hukkasin Bobbyn vähän siinä, Rask myönsi Boston Heraldille.

– Hän tuli kai maalin takaa ja meni kuolleeseen kulmaan. Keskityin kaveriin, joka haki paikkaa (viivassa), mutta hän syöttikin sen tolppani kulmalle. Katkaisin syötön, ja se menikin heidän mailaansa. Pelkkää huonoa tuuria. Aina ei voi olla täydellinen, Rask jatkoi.

– Moni jatkoaikamaali on tuollainen, ei läpiajo tai mitään.

MacArthur ei lähtenyt kääntämään veistä Bostonin pelaajien haavoissa.

– Olin vain onnekas, kun olin oikeassa paikassa. Kun saa tuollaisia paikkoja ratkaista, silloin se täytyy tehdä. Oli mahtavaa onnistua siinä, MacArthur totesi.