Buffalo Sabresin NHL-kausi on ollut täysi pannukakku. Sabres löytyy itäisen konfrenssin neljänneksi viimeiseltä sijalta, eikä joukkue pystynyt kuudenteen peräkkäiseen kauteen pääsemään pudotuspeleihin.

Buffalon tähtihyökkääjä Ryan O’Reilly on täysin kyllästynyt häviämiseen ja sen huomaa miehen kommenteista.

– Emme ole hyvä jääkiekkojoukkue. Me olemme antaneet niin monen asian mennä siten kun ei pitäisi, lataa O’Reilly ESPN:lle.

Buffalo oli ennen yön 2-1-voittoa Montrealista kolmen ottelun tappioputkessa, eikä joukkueen otteet ole millään tavalla vakuuttaneet.

– Turhauttaa tulla kaukaloon tällä hetkellä. Harjoittelulla ei ole mitään tarkoitusta. Olen kyllästynyt häviämään. Se on rankkaa, eikä yhtään hauskaa. Se imee kaiken ilon pelistä, avautuu O’Reilly.

O’Reillyn tämän kauden suoritukset ovat olleet todella ailahtelevia. 26-vuotias kanadalaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 20 maalia mikä oikeuttaa Buffalon sisäisen maalipörssin kolmanteen sijaan. Pisteitä O’Reillyllä on kasassa 54, jolla hän on joukkueensa pistepörssin toisena.

– Mielestäni en noussut ylös ja ottanut vastuuta olemalle se ääni meidän pukukopissa. Se on rankkaa. Ajattelen välillä, että en puhu tarpeeksi ja joskus ehkä sanon liikaa, O’Reilly kertoo.