New York Rangers on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin mestarisuosikki, vaikka joukkue on hyvissä asetelmissa itäisen konferenssin neljännellä sijalla.

Joukkueen kotihallin Madison Square Gardenin pitäisi olla kevättä kohden vastustajalle paha paikka pelata, mutta viime aikoina Rangers on ollut lähinnä pisteautomaatti omassa kotiluolassaan.

Viime yönä joukkue menetti johtoasemansa kolmannessa erässä paikallisottelussa New York Islandersia vastaan ja hävisi lukemin 3-2.

Tämä tarkoitti sitä, ettei Rangers ole edellisestä seitsemästä kotiottelustaan voittanut yhtäkään. Lisäksi kovin odotuksin kauteen lähtenyt joukkue on hävinnyt viidestä viimeisimmästä ottelustaan neljä.

Henrik Lundqvistin
loukkaantumiseen on turha nojata, kun Rangersilta tuntuu puuttuvan ratkaisuvoimaa runkosarjan tärkeimmillä hetkillä.

Joukkueen hyökkääjien taso heittelee pahasti illasta toiseen, eikä joukkueella tunnu olevan hyökkäyksessä samanlaisia syömähampaita verrattuna muihin itäisen konferenssin kärkijoukkueisiin.

Esimerkiksi joukkueen kaksi kärkisentteriä Derek Stepan ja Mika Zibanejad eivät todellakaan vaikuta mestaruutta tavoittelevan NHL-seuran keihäänkärjiltä. Molemmat ovat tuskailleet tehopisteidensä kanssa viime aikoina.

Tällä hetkellä Rangers näyttää lähtevän pudotuspeleihin enemmän haastajana kuin suosikkina.