Dallas Starsin ranskalaishyökkääjä Antoine Roussel tunnetaan paremminkin alempien ketjujen rouhijana ja vastustajan ärsyttäjänä, mutta ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan Roussel äityi myös maalitykiksi.

Ranskalainen nimittäin iski kaikki kolme joukkueensa osumaa varsinaisella peliajalla ja viimeisteli uransa ensimmäisen hattutempun.

Avauserässä Roussel ensin ohjasi maalinedustalta joukkueensa 2-1-kavennusosuman ja sen jälkeen viimeisteli yhdellä kosketuksella tasoitusmaalin Tyler Seguinin syötöstä.

Patrick Eaves näytti meille pari tuollaista maalia, joten koitin ottaa mallia. Kuulin, että hän on saamassa koesopimuksen (baseball-joukkue Texas) Rangersiin, joten pitää kai minunkin yrittää, Roussel vitsaili ottelun jälkeen ohjausmaaleistaan NHL.comille.

Kolmanenn osumansa Roussel viimeisteli terävällä laukauksella kolmannessa erässä.

Katso kaikki Rousselin maalit yllä olevalta videolta.

– Se oli huikeaa! Se oli hauskaa katseltavaa. Kaikki hänen kova työnsä maksoi takaisin, jatkoajalla 4-3-voittomaalin ottelussa iskenyt joukkuekaveri Jamie Benn hehkutti.

Ranskalaislaiturin hattutemppu oli yllätys, sillä parhaalla kaudellaan Roussel on saalistanut 14 maalia. Nyt tämän kauden maalimäärä nousi lukemaan 11.

Roussel on myös matkalla uransa piste-ennätykseen, sillä yhteensä tällä kaudella on syntynyt 25 tehopistettä. Vanha ennätys on lukemissa 29.