Edmonton Oilersin kokoonpanoon palannut Iiro Pakarinen kertoi medialle olevansa todella iloinen paluustaan NHL-kokoonpanoon. Pakarinen oli pitkään poissa polvivamman takia ja on nyt palannut mukaan Oilers-ryhmään.

Savolainen kävi piipahtamassa AHL:n puolella Bakersfield Condorsin riveissä, jossa hän pääsi pelaamaan samassa ketjussa Jere Sallisen ja Jesse Puljujärven kanssa. Mies kertoi Oilers TV:ssä julkaistussa haastattelussa nauttineensa pelaamisesta muiden suomalaisten kanssa.

– Oli todella mukava pelata heidän kanssa. Pääsimme puhumaan suomea jäälläkin. Jessen pelaa paljon paremmin kuin kauden alussa ja oli hienoa päästä pelaamaan hänen kanssaan, Pakarinen kertoi toimittajille.

Puljujärvi on kehittynyt usealla eri osa-alueella ja on Pakarisen mukaan paljon kokonaisvaltaisempi pelaaja, mutta suurin ero on tullut tulokkaan luisteluun.

– Etenkin hänen luistelunsa on kehittynyt valtavasti. Hän ei enää kaartele kentällä, alussa hän ei tehnyt nopeita suunnanmuutoksia. Puolustuspeli on parantunut paljon. Hän kantaa paljon enemmän vastuuta kentällä ja karvaa kovaa.

Pakarinen on seurannut Puljujärven kehitystä katsomosta ja pääsi nyt pelaamaan viisi ottelua hänen kanssaan farmissa. Loukkaantuminen on kuitenkin nyt takana ja 26-vuotias hyökkääjä on valmis palaamaan kunnolla tositoimiin.

– Oli hienoa päästä pelaamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Nyt polvi on täysin kunnossa ja tuntuu siltä, että voin palata pelaamaan.