Florida Panthersin Aleksander Barkov pääsi maalin makuun voittopelissä Nashville Predatorsia vastaan.

Panthers haki pisteet vieraskaukalosta maalein 7-4. Tasaisen avauserän jälkeen Panthers osui toisessa erässä neljästi karaten voittoon.

Barkov iski joukkueensa viidennen osuman. Panthers pelasi toisessa erässä ylivoimalla. Barkov voitti hyökkäyspään aloituksen, mutta kiekko pomppi Jonathan Huberdeaulta Predators-pakki P.K. Subbanille.

Barkov syöksyi voimalla Subbanin päälle ja varasti kiekon huonossa tasapainossa olleelta tähtipakilta. Tämän jälkeen Barkov veivasi kiekon ohi maalivahti Juuse Saroksen.

– Aloitusvoiton jälkeen Barkovilta fantastista pelaamista, NHL:n verkkosivuilla hehkutetaan suomalaisen osumaa.

Barkovin lisäksi tehoille pääsi myös Jussi Jokinen, joka summasi saldon 1+1.

Pekka Rinne aloitti Predatorsin maalilla, mutta hänet vaihdettiin Sarokseen neljännen takaiskun jälkeen ajassa 27.53. Rinne antautui siis neljästi ja torjui 12 kertaa. Saros päästi kaksi maalia, torjuntoja kertyi 18.