Philadelphia Flyersin ja sen ykkösmaalivahdin Steve Masonin tammikuu ei ole ollut helpoimmasta päästä, kun maaleja on päässyt omiin liikaa ja tappioita on kerääntynyt.

Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatussa ottelussa New York Rangersia vastaan sekä Flyers että erityisesti Mason olivat kuitenkin vireessä.

Mason torjui ottelussa 34 kertaa päästämättä yhtään kiekkoa taakseen. Flyers haki veskarinsa johdolla tärkeän 2-0-vierasvoiton. Rangers-voittoa edelsi vierasvoitto myös New York Islandersista.

– Meillä kaikilla on ollut henkisesti vaikea vaihe viimeisen noin kuukauden ajan. Meillä on nyt ollut pariin päivään kaksi vierasmatsia kovia joukkueita vastaan, ja olemme pystyneet ottamaan niistä neljä pistettä, minkä varaan on hyvä lähteä rakentamaan, Mason totesi NHL.comille.

Masonin nollapeliin mahtui kaksi uskomatonta torjuntaa. Ottelun avauserässä Rangersin Pavel Butshnevitsh syötti toiseen laitaan Rick Nashille, jonka suoran laukauksen Mason jollain tapaa pystyi pysäyttämään.

– Sellainen torjunta on iso. Se on jotain, josta saa itseluottamusta, Mason kuvaili itse.

Vielä avauserässä Mason pysäytti Michael Grabnerin maalintekoyrityksen, joka tuli aivan maalin edestä.

– Oloni oli hyvä heti alusta asti. 60 minuutin aikana tulee hetkiä, jotka voivat muuttaa pelin tuloksen täysin. On maalivahdin tehtävä hoitaa ne isot torjunnat, Mason sanoi.

Katso molemmat Masonin venytykset yllä olevalta videolta.