Suomalaispelaajia vilisevä Minnesota Wild otti viime yönä neljännen voiton putkeen, kun joukkue kaatoi vieraissa Chicago Blackhawksin numeroin 3-2. Wild sivusi ottelussa kauden 2014-2015 vierasennätystään (12-0-0), kun se on ottanut vähintään pisteen 12:sta peräkkäisestä vieraspelistä (10-0-2).

Minnesota Start Tribunen toimitta Michael Russo nosti Twitterissä esille joukkueen hurjan tilaston.

Suomalaisia vilisevä joukkue on noussut konferenssinsa piikkipaikalle, kun se vielä joulukuun toinen päivä oli vasta seitsemäntenä.

Michael Russo

@RussoHockey
Great chart put together by @StribSports desk. Standings Dec. 2 and standings today show #mnwild's furious climb to top of West

Wild on pelannut tässä välissä 19 ottelua ja hävinnyt vain kerran varsinaisella peliajalla. Reilussa kuudessa viikossa minnesotalaiset ovat voittaneet 17 ottelua ja hävinneet yhden jatkoajalla, joka tarkoittaa 35:a sarjapistettä.

Mikko Koivu ja Mikael Granlund ovat olleet suuressa roolissa joukkueen raivatessa tietään kohti kärkeä. Molemmat hyökkääjät ovat keränneet kiitettävän määrän tehopisteitä ja Granlund on toisena joukkueen sisäisessäpistepörssissä tehoin 10+25. Koivulla on kasassa 13 maalia ja 17 syöttöpistettä.