Philadelphia Flyersin 39-vuotiaan Mark Streitin tulevaisuus on vahvasti kysymysmerkkien ympäröimä.

Sveitsiläispuolustaja pelaa viimeistä vuottaan sopimuksesta, joka takaa hänelle 5,25 miljoonan vuositulot. Kesällä Streitista tulee näillä näkymin vapaa agentti.

Flyers kamppailee vielä tiukasti paikasta pudotuspeleissä, mutta jos jatkopelit näyttävät jäävän joukkueen osalta saavuttamatta, voisi kokenut puolustaja olla sopiva hankinta monelle pudotuspelijoukkueelle ennen maaliskuun siirtorajaa.

Streitillä on sopimuksessaan kohta, jonka mukaan hän voi määritellä kymmeneen joukkuetta, joihin olisi valmis siirtymäään. Muuten hänellä on kaupat estävä pykälä.

Streitilla on 17 pistettä kerättynä 35 otteluun. Sveitsiläisen keskimääräinen jääaika ottelua kohti on kohonnut lähes 20 minuuttiin, joten luottoa Streitiin joukkueessa ainakin on.

– Tällä hetkellä haluan vain pelata ja päästä pudotuspeleihin Flyersin kanssa. Se on ainoana asiana mielessäni. Rakasta täällä pelaamista, Streit sanoi The Burlington County Timesille.

Streit kertoi lehdelle, ettei ole neuvotellut jatkosopimuksesta.

– En vielä, on liian aikaista. Haluaisin pysyä täällä. Olen ollut osa tätä organisaatiota nyt neljä vuotta . Rakastan jätkiä täällä, uskon ryhmäämme, Streit totesi.