Edmontonissa on todistettu viime päivien aikana ensimmäisiä hetkiä Connor McDavidin osalta Oilersin paidassa nuorten pelaajien kehitysleirillä, joka tuli päätökseen paikallista aikaa maanantaina pelatussa pelissä leirille osallistuneiden välillä.

Siinä McDavid nousi heti parrasvaloon. McDavid pamautti peräti viisi täysosumaa todella runsaslukuisen yleisön edessä.

Lehtereille Edmontonissa oli pakkautunut yli 10000 katsojaa seuraamaan neljällä neljää vastaan tyylillä pelattua peliä, joka oli kuitenkin tyyliltään hieman tähdistöottelua vastannut.

McDavid itse nautti tapahtumasta paljon.

– Oli hauskaa pelata tuollaisten fanien edessä. Kentällä oli vielä paljon kilpailuhalukkaita ja ylipäätänsä paljon hyviä pelaajia, McDavid sanoi paikallisten toimittajien edessä.

Todella, todella, todella paljon hehkutettu McDavid teki vasta ensimmäisen NHL-sopimuksensa allekirjoitettuaan kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen Oilersin kanssa.

Nyt, Oilersin nuorten pelaajien kehitysleirillä, McDavid pääsi tutustumaan ensimmäistä kertaa kunnolla uuteen ympäristöön ja uuteen seuraansa.

– Täällä on ollut paljon kokouksia ja on ollut mediatuokioita sun muita. Olen vain yrittänyt oppia kaikkea ja koko ajan kuunnella.

– Mutta tämä ei ole vielä NHL, tämä oli kehitysleiri. Nyt yritän vain saada hyvän kesän alle, enkä usko, että otan kovin montaa päivää vapaata. Syksy tulee aikanaan ja katsotaan sitten mitä tapahtuu. Mutta on ollut mukava nähdä kaupunkia ja nähdä se, että miten intohimoisia fanit täällä ovat. Se on ollut mahtavaa, McDavid hehkutti.

Oilersin nuorten pelaajien välinen kohtaaminen päättyi McDavidin joukkkueen voittoon 8-6. Kohokohdat pelistä näet täältä.

Lisää kuvaa pelistä: