Mikko Koivu vastasi Minnesota Wildin voittomaalista Calgary Flamesin verkkoon. Wild nappasi voiton maalein 4-2.

Ottelun päätöserässä Koivu kuljetti kiekkoa ja syötti keskialueella Chris Stewartille. Koivu jatkoi luisteluaan kohti Stewartin tuodessa kiekon hyökkäysalueelle.

Tämän jälkeen Stewart syötti kiekon eteen ja Koivu kurotti kiekkoon yhdellä kädellä ohjaten sen maaliin Flames-vahti Karri Rämön jalkojenvälistä. 3-1-osuma jäi pelin voittomaaliksi.

Koivu palkittiin pelin kakkostähtenä. Myös joukkuekaveri Mikael Granlund pääsi pisteille syötön muodossa.

Flamesin 2-4-kavennuksen vajaat viisi minuuttia ennen loppusummeria teki Markus Granlund. Rämö torjui ottelussa 31 kertaa antautuen neljästi. Hänet otettiin vaihtoon viimeisen takaiskun jälkeen kolmannen erän puolivälin ylitettyä.