NHL:ssä Minnesota Wild hankki siirtorajalla riveihinsä kokeneen puolustajan Jordan Leopoldin Columbus Blue Jacketsista tuomaan lisää leveyttä takalinjoilleen.

Asiaan tuli todella hieno taustatarina esille, sillä Leopoldin 11-vuotias tytär, Jordyn Leopold oli kirjoittanut toiveen siitä, että hänen isänsä kaupattaisiin Blue Jacketsista Wildiin.

Ja se toteutui!

Kirjeessä Jordyn kirjoitti näin:

– Arvon Minnesota Wildin valmentajat. Minun nimeni on Jordyn Leopold. Isäni Jordan Leopold on yksi Columbus Blue Jacketsin puolustajista. Isäni on hyvin yksinäinen ilman perhettään, koska asumme tällä hetkellä Minnesotassa ja minä olen hukassa ilman isääni, kuten on myös äitini, kaksi siskoani, niin kuin myös veljeni. Isäni on joukkueessa nuorten pelaajien kanssa ja hän on hyvin yksinäinen. Hän meni Jacketsiin, kun he tarvitsivat puolustajaa, mutta hän ei pelaa siltikään. Tämä on jatkunut marraskuusta lähtien ja se ei voi jatkua enää. Mutta mennäkseni itse pointtiin, Wild ei ole voittanut pelejä ja te arvon valmentajat olette varmasti vihaisia siitä, mutta teidän joukkue tarvitsee lisää puolustajia. Joten voitteko pliis, pliis, pliis kysyä Jacketsilta, että voisitteko saada hänet. Kiitos.

Wild hankki Leopoldin vaihdossa viidennen kierroksen varausvuoroon ja puolustajaan Justin Falkiin.

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen kommentoi kauppaa Twitterissä, että aina kyse ei ole bisneksestä.

Jarmo Kekalainen

@jkekalainen
It isn't always just about business...
””