TUTO Hockey on esitellut tällä viikolla uuden vahvistuksen, kun Iikka Kangasniemi pelasi turkualaisjoukkueessa ensimmäiset ottelunsa.

Se sujui varsin mallikkaasti, kun tilille tuli heti kaksi maalia KeuPa HT:n kaadossa ja heti perään vierasreissulla SaPKoa vastaan tehot 1+1.

Joukkueen päävalmentaja Ismo Lehkonen onkin hehkuttanut tuoretta vahvistusta varsin värikkäästi.

– Jos täällä Kupittaalla on joskus pelannut Jari ”Lätty” Hirsimäki, niin Iikassa on aika paljon samaa. Kyllähän hänestä tulee tällainen Kupittaan Patrick Kane, jota kannattaa vähän pitemmänkin matkan päästä tulla katsomaan, Lehkonen vertaili turkulaisseuran verkkosivuilla.

Hirsimäki muistetaan legendaarisena suomalaisena hyökkääjänä ja Kane NHL-seura Chicago Blackhawksin tähtihyökkääjänä. Joten huonoihin pelaajiin ei nuota hyökkääjää verrata.

– Vaikka Kangasniemi on pienikokoinen, tekee hän siitä koosta itselleen todella hyvän vahvuuden. Isojen pakkien ja hyökkääjien on tosi vaikea ottaa häntä, kun hän on niin hyvä liukumaan.

– Pelurin luonne vielä ja pelannut koko ikänsä pallopelejä, eikä ole tuhonnut itseään fyysisesti. Tulee varmasti lyömään itsensä läpi korkeammilla sarjatasoilla, kun antaa vain itselleen aikaa, Lehkonen hehkutti.

Kangasniemi ja TUTO jatkavat taivaltaan lauantaina vierasottelulla Hokkia vastaan.