Leijonat onnistui voittamaan jälleen voittomaalikilpailussa Venäjän EHT-turnauksessa, kun nyt jalkoihin jäi Ruotsi.

Loppulukemat olivat 3-2 Leijonien hyväksi.

Ensimmäisessä erässä Tshekki-ottelun Leijonille ratkaissut Joonas Donskoi jatkoi kuumaa virettään ja iski näyttävän yksilösuorituksen päätteeksi taululle Leijonien eduksi 1-0.

Toisessa erässä AK Bars Kazania seurajoukkuetasolla edustava Oscar Möller toi Ruotsin tasoihin. Sakari Salminen vei kuitenkin Suomen jälleen johtoon ennen toisen erän puolta väliä.

Ennen erän loppua SKA:n Jimmie Ericsson pääsi läheltä tuikkaamaan Ruotsin jälleen tasoihin.

Kolmannessa erässä Ruotsilla oli lukuisia loistopaikkoja, mutta Ericssonin seuratoverina nykyään toimiva maalivahti Mikko Koskinen oli upeassa iskussa.

Kamppailu etenekin jatkoajalle, missä ei kuitenkaan ratkaisua saatu aikaiseksi.

Siellä Suomelta kaikki kolme vetäjää Donskoi, Salminen ja Jarkko Immonen iskivät kiekon häkkiin. Samalla Koskinen onnistui torjumaan Jokereista tutun Linus Omarkin yrityksen ja täten voitto kääntyi Leijonille.

Venäjä voitti kotiturnauksensa, Leijonat oli toinen, Ruotsi kolmas ja Tshekki neljäs.