HIFK oli lopulta erittäin tyly isäntä Ilvekselle maanantain liigakierroksen ainoassa ottelussa.

Ilveksen kohtaloksi muodostui toisen erän romahdus, jossa HIFK iski peräti neljä maalia putkeen.

Avauserässä HIFK siirtyi johtoon Jasse Ikosen osumalla, jonka toisessa erässä Vojtech Polak kuitenkin kuittasi.

Sitten alkoi HIFK:n tykitys. Maaleista vastasivat Thomas Nykopp, Joonas Rask ja kahdesti erään osunut Arttu Luttinen.

Kolmannen erän ensimmäisellä minuutilla Luttinen sai kasaan hattutempun. Kokenut laituri olikin illan ykköshahmoja komeilla tehoilla 3+2.

Ilves vielä kavensi loppuun Turo Asplundin osumalla. Loppulukemat olivat HIFK:n hyväksi 6-2.

HIFK:lla edessä on vielä koitos ennen joulutauolle lähtöä, kun Vaasan Sport saapuu vieraaksi Helsinkiin.