Uuden päävalmentajan Antti Törmäsen johdolla Liigakauteen lähtenyt HIFK onnistui tekemään hyvän reissun Ouluun sunnuntaina.

Vähintään maalin per erä tehnyt HIFK nappasi voiton Kärpiltä loppulukemien oltua punaisten petojen hyväksi 4-1.

Maalinteon avauserässä aloitti Robert Leino, joka sai kiekon sisään onnekkaiden pomppujen kautta.

Kärppien tasoituksesta vielä samassa erässä vastasi Ivan Huml, jonka luistimien kautta kiekko meni HIFK:n verkkoon. Osumaa tarkasteltiin pitkään videolta, mutta lopulta se hyväksyttiin.

Toisessa erässä HIFK:n johtoon vei komean yksilösuorituksen jälkeen Mika Partanen.

Kolmannessa erässä Kärppien puolustusvirheiden jälkeen Arttu Luttinen pääsi latomaan HIFK:n kahden maalin johtoon.

Loppussa ottelun avausmaalin iskenyt Leino iski illan toisensa.

HIFK:lla seuraava peli on luvassa tiistaina, kun se kohtaa kotonaan Sportin. Kärpät puolestaan matkaa samaksi päiväksi Tampereelle, missä vastassa on Ilves.