Ottawa Senatorsia viime kaudella edustanut ja seuran kapteenina toiminut Jason Spezza pyysi viime kauden päätyttyä siirtoa Senatorsista pois.

Spezza lopulta siirtyi heinäkuun ensimmäinen päivä Ottawasta Dallasiin. Senators olisi halunnut kaupata Spezzan NHL:n varaustilaisuuden yhteydessä Nashvilleen, mutta Spezza kieltäytyi siirrosta. Supertähden sopimuksessa ollut siirron estävä pykälä antoi Spezzalle mahdollisuuden kieltäytyä siirrosta.

– Tavoitteeni oli se, että minut kaupattaisiin pois Ottawasta ilman suurempaa kohua, mutta se ei olisi ollut koskaan mahdollista. Yritin pysyä hiljaa medialle ja juttelin vain Bryan Murrayn (Senatorsin GM) kanssa muutaman kerran prosessin aikana. Kunnioitan häntä suuresti, Spezza sanoi TSN:n haastattelussa.

– Uskon, että Bryan kunnioittaa myös minua suuresti. Oli epäonni, että asiat vääristyivät mediassa, mutta siirtopyyntö oli minun päätökseni ja minun täytyi elää seurauksien kanssa.

Dallas on vankistanut rivejään viime vuosien aikana, kun viime kesänä seuraan hankittiin tähtipelaaja Tyler Seguin ja tänä kesänä Spezzan ohella Stars teki sopimuksen hyökkääjä Ales Hemskyn kanssa.

– Olen tyytyväinen lopputulokseen, Spezza totesi siirrosta Dallasiin.