Viime kaudella katastrofaalisen huonosti pelannut Buffalo Sabres on tehnyt kesällä muutoksia seuran kokoonpanoon.

Ensiksi Ville Leino ja Christian Ehrhoff joutuivat ulosostetuksi ja kun kalenterissa päivämääräksi vaihtui 1.7., oli Sabres erittäin aktiivinen vapailla markkinoilla. Buffalo hankki muun muassa hyökkääjät Brian Giontan ja Matt Moulsonin sekä vaihtokaupan kautta puolustaja Josh Gorgesin.

Sabresin päävalmentaja Ted Nolan odottaa seuran parantavan otteitaan ensi kaudella.

– Vie jonkin verran aikaa, että kaikki sopeutuvat tekemisen kulttuuriimme ja siihen miten pelaamme. Meillä on tällä hetkellä paljon lahjakkaita nuoria ja hankimme heidän vierelleen kesällä johtavia ja kokeneita pelaajia. Kun ne kaksi asiaa yhdistää, syntyy yleensä hyvä lopputulos, Nolan sanoi NHL.comille.

– On vain yksi suunta ja se on ylöspäin. Kahdesti peräkkäin jumboksi jääminen ei ole asia, jota odotamme tapahtuvan.

Myös Sabresin runkopelaajiin kuuluva Tyler Ennis odottaa innoissaan alkavaa kautta. Ennis solmi heinäkuussa Sabresin kanssa viisivuotisen ja 23 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

– Hankkimme pelaajia, jotka ovat jo todistaneet kykynsä tässä liigassa. Olemme siitä erittäin innostuneita. Minä ja pari muuta nuorta kaveria olemme jälleen vanhempia. Meidän pitää ottaa enemmän vastuuta tällä kaudella, Ennis sanoi WGR-radiokanavalle.

Voimahyökkääjä Chris Stewart on puheissaan vielä Nolania ja Ennistäkin rohkeampi.

– Minusta meillä on kasassa joukkue, jolla on mahdollista tavoitella pudotuspelipaikkaa, Stewart täräytti.

Buffalon kausi alkaa 9.10. kotiottelulla Columbus Blue Jacketsia vastaan.