Suomi otti vakuuttavan 6-1 voiton Tanskasta alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Suomi karkasi Tanskalta heti ottelun avauserässä.

Ensimmäisessä erässä Tanskan maaliverkkoja venyttivät Sebastian Aho sekä Mikko Rantanen kahteen otteseen. Rantasen 3-0 osuma tuli ylivoimalla

Toisen erän alussa Tanska kavensi tilanteeksi 3-1. Maalintekijänä oli Jeppe Korsgaard.

Suomi kuitenkin kuritti Tanskaa toisessa erässä kahdesti, kun Sebastian Moberg teki 4-1-maalin ja Rantanen täydensi hattutemppunsa 5-1-alivoimaosumalla.

Toisessa erässä nähtiin myös ikävä tilanne, kun Tanskan Kristian Jensen taklasi Eetu Sopasta päähän. Tanskalainen sai tempustaan pelirangaistuksen. Sopanen jouduttiin viemään paareilla pois kentältä.

Kolmannessa erässä Kasperi Kapanen lisäsi Suomen johdon jo 6-1:een. Tämä jäi myös pelin lopputulokseksi. Kapasen maali syntyi ylivoimalla.

Suomen maalilla Kaapo Kähkönen joutui torjuumaan ainoastaan 10 laukausta.