Viime kaudet KalPaa edustanut hyökkääjä Sami Tavernier, 27, lähtee Liigasta. Hänen ensi kauden seuransa on Les Ducs d’Angers, joka pelaa Ranskan pääsarjassa. Tavernier omaa Suomen kansalaisuuden lisäksi myös Ranskan kansalaisuuden.

Tavernier edusti KalPaa edelliset neljä kautta. Hän pelasi Liigassa 116 runkosarjaottelua (10+13=23) sekä 17 pudotuspeliä (1+2). Kuluneella kaudella hän merkkautti 42 runkosarjaotteluun tehot 5+2 sekä 13 pudotuspeliin pisteet 0+2.

Urallaan Tavernier on pelannut myös muun muassa Yhdysvaltain yliopistosarjassa. Maajoukkueessa hän on voittanut alle 18-vuotiaiden MM-hopeaa Pikkuleijonissa.

Les Ducs d'Angers

@DucsdAngers
✍️ 𝗜 𝗔𝗿𝗿𝗶𝘃𝗲́𝗲

Jeune, expérimenté ... 😍

Doté d’une expérience du haut niveau européen en Liiga et possédant des sélections jeunes avec la Finlande, l’ailier 𝐒𝐚𝐦𝐢 𝐓𝐀𝐕𝐄𝐑𝐍𝐈𝐄𝐑 (🇫🇮/🇫🇷) signe à Angers !

#SportAngers | #LaDalleAngevine | #GoDucsGo | #SLMHockey

LUE MYÖS