Kärpät on voittanut pronssia Liiga-kaudella 2023-24. Se kukisti KalPan pronssiottelussa Oulussa ensimmäisessä jatkoerässä numeroin 3-2.

Kasper Björkqvist vei Kärpät johtoon avauserässä, mutta KalPa nousi toisessa erässä kahdella pikamaalilla johtoon, kun Kasper Simontaival ja Aapeli Räsänen iskivät maalit 25 sekunnin välein. Kärpät nousi tasoihin päätöserässä Victor Berglundin osumalla.

Ensimmäinen jatkoerä ehti vanheta 11 minuuttia ja kahdeksan sekuntia, kun Kärpät ratkoi mitalit ylivoimalla. Ville Koivunen syötti ja Kärppien tämän kauden ykköstykki Teemu Turunen laukoi mitalin arvoisen maalin.

Kärpät palasi Liigassa mitaleille viiden vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2019 seura saavutti hopeaa. Pronssimitali oli Kärpille sen historian seitsemäs.