Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkinen on ottanut kantaa medioissa pyörineeseen villiin siirtohuhuun liittyen Pittsburgh Penguinsin supertähti Sidney Crosbyyn.

Mediassa kiertäneissä sitkeissä huhuissa Crosbya viedään loppukaudeksi ystävänsä Nathan MacKinnonin edustamaan Colorado Avalancheen.

Mäkinen heittää Kimanttia-podcastinsa tuoreimmassa jaksossa lisää vettä myllyyn huhun tiimoilta. Selostajan mukaan huhussa on totuuspohjaa, joskin sen toteutuminen on kaikkea muuta kuin todennäköistä.

– Voin sen paljastaa tässä ja nyt: Oli NHL:n All Star -tapahtuma, ja Nathan MacKinnon meni matkaan mukaan. Hänen ainoa tehtävänsä oli vakuuttaa Crosby siitä, että sen kannattaa tulla Coloradoon.

– Tämä tieto on fakta, se on satapinnainen. En sano, mistä olen sen saanut, mutta tiedän että MacKinnon oli tässä käännytystyössä All Star – viikonloppuna Crosbyn niskassa koko ajan, Mäkinen täräyttää.

– Tästä johtuen ennen kuin perjantai kello 22 on ylitettynä, niin kauan täytyy odottaa että voi sanoa, että se Crosby ei tullut (Coloradoon), Mäkinen jatkaa.

Crosbyn treidi olisi toteutuessaan NHL:n suurimpia jättipaukkuja sitten Wayne Gretzkyn siirron Edmonton Oilersista Los Angeles Kingsiin.

LUE MYÖS: