Ruotsalaishyökkääjä Elias Lindholmia ei välttämättä nähdä Vancouver Canucksin paidassa pudotuspeleissä. 29-vuotias tähtisentteri siirtyi helmikuussa isossa vaihtokaupassa Calgary Flamesistä Canucksiin.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Chris Johnston kertoo X:ssä, että Canucks neuvottelee Boston Bruinsin kanssa Lindholmiin liittyvästä vaihtokaupasta, josta tulevaa vastiketta suunnitellaan käytettävän lähtökuopissa olevaan Pittsburgh Penguinsin supertähtihyökkääjään Jake Guentzeliin.

Johnston huomauttaa, että vaihtoneuvottelut eivät ole vielä edenneet konkreettiseen pisteeseen.

29-vuotias Lindholm on ollut Canucksin paidassa iso pettymys. Ruotsalaissentteri on tehnyt 15 ottelussa vain kuusi tehopistettä (4+2). Edellisessä yhdeksässä ottelussa hän on kirjannut vain yhden syöttöpisteen.

Chris Johnston

@reporterchris
With the #canucks believed to be among those pursuing Jake Guentzel, word is they've had discussions about potentially flipping Elias Lindholm to the #bruins as part of the machinations to make it happen.

Nothing concrete in place at this time. Still lots of moving parts.

LUE MYÖS: