Tappara on julkaissut merkittävän sopimusuutisen keskiviikon liigakierroksen aikana.

Tamperelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt kaksivuotiseen jatkosopimukseen hyökkääjä Oiva Keskisen kanssa. 19-vuotias nuorukainen pelaa parhaillaan uransa ensimmäistä kauttaan Liigassa. Keskinen on esiintynyt 42:ssa ottelussa on tehopistein 5+16=21.

– Mahtavaa saada jatkaa Tapparassa! Olen nyt viisi vuotta pelannut Tapparassa ja nauttinut joka vuodesta. Pelaajana olen kehittynyt paljon ja sillä tiellä pyritään jatkamaan myös tulevilla kausilla, Keskinen kommentoi jatkosopimusta seuran tiedotteessa.

– Keskinen on lahjakas hyökkääjä, joka on kuluneella kaudella osoittanut kuuluvansa Liiga-joukkueeseen. Hän on ottanut kauden aikana isoja kehitysaskeleita ja näyttänyt päivittäisellä työnteollaan niin harjoituksissa kuin otteluissakin, että haluaa kehittyä sekä menestyä pelaajana ja osana joukkuetta. On hienoa, että saimme tehtyä jatkosopimuksen hänen kanssaan, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa.

LUE MYÖS