Vancouver Canucksin supertähtihyökkääjän Elias Petterssonin sopimussaaga sai yllättävän käänteen torstaina.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kertoo X:ssä, että Pettersson ja Canucks ovat edistyneet sopimusneuvotteluissa merkittävästi ja kahdeksanvuotinen jatkosopimus saatetaan viimeistellä valmiiksi tulevina päivinä. Ruotsalaistähden nykyinen 7,35 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy tähän kauteen.

Käänne on iso, sillä aiemmin Petterssonin leiri oli kieltäynyt neuvottelemasta Canucksin kanssa jatkosopimuksesta ennen tulevaa kesää. Petterssonista lähtöisin olevan sopimusvetkuttelun on raportoitu aiheuttaneen turhautumista Canucksin seurajohdossa.

Viime kaudella yli 100 tehopistettä mättänyt Pettersson on tehnyt kuluneella sesongilla 61 ottelussa 29 maalia ja 75 tehopistettä. 25-vuotias ruotsalaistaituri on NHL:n pistepörssissä Mikko Rantasen takana kymmenentenä.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Sources say #Canucks have made significant progress with superstar Elias Pettersson working on what is believed to be an 8-year contract extension.

Not done, but big development, and a new deal could be finalized in the coming days.

@DailyFaceoff

LUE MYÖS: