Rauman Lukko tiedottaa solmineensa kevääseen 2025 ulottuvan sopimuksen hyökkääjä Antoine Morandin kanssa. 24-vuotias kanadalainen purki aiemmin tiistaina sopimuksensa SaiPan kanssa yhteisymmärryksessä.

Morand on ollut tällä kaudella Liiga-jumbo SaiPan tehokkain pelaaja, kun 40 ottelussa on syntynyt pisteet 11+18.

– Antoine tuo meille ehdottomasti lisää nopeutta, taitoa ja tehokkuutta. Hän on edelleen nuori ja kehittyvä pelaaja, mutta on myös osoittanut kuuluvansa Liigan kärkipelaajiin. Antoine on myös monipuolinen työkalu valmennukselle, hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, sekä ylivoimaa että alivoimaa, mikä on tietysti hieno asia, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi tiedotteessa.

Morand saapuu Raumalle tiistai-iltana ja on edustuskelpoinen jo HIFK-ottelussa. Mies tullaan näkemään pelinumerolla 88.

– Olen todella innoissani tulossa Raumalle! Olen tykännyt pelata Raumalla jo aikaisemminkin vieraspaidassa, joten senkin takia olen innoissani. Tämä on seuraava askel urallani eteenpäin ja hienoa, että saan tehdä sen Raumalla. Täällä on voittava joukkue joka vuosi ja hyvä valmennus; tykkään Lukon pelitavasta. Olen itse nopea pelaaja ja uskon sen toimivan hyvin Lukon nopeassa pelitavassa, Morand kertoo tiedotteessa.

Gabriel Fontaine on minun hyvä kaverini ja häneltä kuulin paljon hyvää Lukosta, se auttoi minua päätöksenteossa. Muutenkin olen kuullut Lukosta paljon hyvää organisaationa, joten se luonnollisesti helpotti päätöstäni. Tulin tänne auttamaan joukkuetta parhaani mukaan ja tekemään kaikkeni, että Lukko menee pitkälle playoffeissa, kanadalainen avasi siirron taustoja.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🌟 Sinikeltaiset vahvistuvat – Antoine Morand Lukkoon 🌟

Lue lisää Morandista ja urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin kommentit ➡️ raumanlukko.fi/uutiset/sinike…

#Lukko #Liiga

LUE MYÖS: