NHL:n mestarisuosikkeihin lukeutuneen New Jersey Devilsin kausi alkaa saamaan katastrofaalisia piirteitä. Tällä kertaa joukkueen tähtipuolustajaa Dougie Hamiltonia odottaa pitkä huili kaukaloista.

Devils tiedotti lauantaina, että Hamiltonin vasen rintalihas operoitiin perjantaina ja kanadalainen on toistaiseksi sivussa tositoimista. Yhdeksän miljoonan dollarin kausipalkkaa tienaava Hamilton siirrettiin loukkaantuneiden listalle.

Hamilton on jo neljäs loukkaantunut Devilsin tähtipelaaja tällä kaudella. Aiemmin sivussa ovat olleet Jack Hughes, Timo Meier sekä Nico Hischier. Myös Erik Haula kamppailee parhaillaan loukkaantumisen kanssa.

Hamiltonin menettäminen sairastuvalle on raju kolaus Devilsille. 197-senttinen pakkijätti on tehnyt tällä kaudella Devilsin takalinjoilla 20 ottelussa upeat tehopisteet 5+11=16. Viime kaudella Hamilton takoi runkosarjan 82 ottelussa 22 maalia ja 74 tehopistettä.

Hamiltonin tilalla lauantaiyön San Jose Sharks -ottelussa pelasi superlupaava Simon Nemec. Kesän 2022 NHL:n varaustilaisuudessa toisena valittu slovakialainen teki NHL-debyytissään tehopisteet 0+2. Devils hävisi ottelun lopulta yllättäen Sharksille lukemin 3-6.

New Jersey Devils

@NJDevils
#NEWS: We have placed D Dougie Hamilton (torn left pectoral muscle)on Injured Reserve, retro to Nov. 28. He is out indefinitely.

F Tomas Nosek (right foot) re-aggravated his injury, underwent surgery and will be out indefinitely.
More info ⤵️
nhl.com/devils/news/de…
nhl.com

Hamilton, Nosek Out After Surgery, Nemec Recalled | BLOG | New Jersey Devils

The Devils provided several updates to some of their injured players ahead of facing the San Jose Sharks Friday night at Prudential Center. Defenseman Dougie Hamilton is out indefinitely after having...