Edmonton Oilersin hyökkääjä Evander Kane oli San Jose Sharksissa joukkueen vihatuimpia pelaajia. Huhujen mukaan hänen joukkuekaverinsa eivät tulleet toimeen voimahyökkääjän kanssa.

Jo nuorena Kane ihmetytti joukkuekavereitaan Winnipeg Jetsissä. Hänen entinen ketjukaverinsa Kyle Wellwood muisteli hyökkääjää ja sitä kuinka Dustin Byfuglien heitti tämän vaatteet suihkuun The Cam & Strick -podcastissa.

– Kaikki se oli todellakin ansaittua. Hän oli ketjukaverini ja kamuni, ja pelasimme hyvin yhdessä. Tulimme hyvin toimeen hänen kanssaan. Hän teki paljon asioita yksin. Hänet saattoi nähdä ravintolassa ja kysyä, että hei, mikset odottanut minua aulassa ja hän halusi silti syödä yksin, Wellwood muistelee.

– Hän käytti aina hienoja vaatteita ja osti kaikenlaista vierasmatkoilla. Jätkät ihmettelivät, että mihin tarvitset neljää Louis Vuitton -laukkua. Hän oli oma itsensä, mutta se oli todella vierasta. Muut jätkät ovat nöyriä, eivätkä ole näyttäviä, ja hän oli sen vastakohta.

Kane ei ottanut muiden pelaajien palautetta hyvällä.

– Jos joku antoi hänelle kovaa palautetta, saattoi syntyä tappelu. Se oli mielenkiintoinen vuosi, mutta pidin hänestä todella paljon jäällä. Hän oli tosi hyvä pelaaja ja on sitä edelleen.