HIFK pelasi Red Classics -erikoispelipaidoilla lauantain kotiottelun Ilvestä vastaan. Ottelun jälkeen HIFK laittoi paidat verkkokauppaansa huutokaupattavaksi. Huutokauppa käynnistyi lauantaina ja se päättyy tulevana sunnuntaina.

Maanantaina huutokaupassa tuli vastaan todella erikoinen näky. HIFK-puolustaja Petteri Lindbohmin pelipaidasta oli nimittäin tehty peräti miljoonan euron tarjous. Aikaisempi tarjous oli ollut 450 euroa.

Kale Juures 🇺🇦

@Juureksenkale
Joku tarjonnut Lindbohmin paidasta miljoonan. #hifk

Tapauksessa oli kuitenkin sattunut asiakkaan osalta melkoinen näppäilyvirhe. HIFK:n fanituotemyymälää pyörittävän KSB-Trading Oy:n toimitusjohtaja Keni Bäckström kertoi Iltalehdelle, että asiakkaan oli tarkoitus tarjota paidasta miljoonan sijaan tuhat euroa.

– Asiakas soitti, että on tehnyt virheen. Siinä on tullut aika monta nollaa ylimääräistä. Asiakas pahoitteli virhettä. Lupasin korjata asian heti kun pystyn, Bäckström kertoi.

Huutokaupan ehdoissa lukee heti ensimmäisenä, että huudot ovat aina sitovia eikä niitä voi perua. Tässä tapauksessa sattui kuitenkin sen verran suuri erehdys, että tarjousta muokattiin jälkikäteen.

Paidan tämänhetkinen hinta on saatu nyt korjattua ja tällä hetkellä se on juurikin tuhat euroa. Näet kaikkien pelipaitojen tämänhetkiset hinnat täältä.