NHL:ssä kahden viime kauden ajan Philadelphia Flyersia edustaneen Ryan Ellisin, 32, pelaajaura on hyvin suurella todennäköisyydellä ohi.

Edellisen seuransa Nashville Predatorsin kanssa kahdeksan vuoden ja 50 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen kesällä 2018 solminut Ellis kärsii vaikeasta lantiovammasta, jonka tiimoilta mies on pelannut kahden Flyers-kautensa aikana vain neljä ottelua – nekin toissa kauden alussa.

Flyersin seurapresidentti Keith Jones kommentoi Ellisin tilannetta NHL:n virallisilla kotisivuilla.

– Me kaikki toivomme Ryanille pelkkää hyvää ihmisenä. Olen itsekin ollut tilanteessa, jossa pelaamisen jatkaminen uran loppupuolella oli kaikkea muuta kuin varmaa. Tietoisuus siitä, että et voi palata, on raskasta, Jones kommentoi.

– Hän on käynyt läpi hyvin, hyvin vaikeita aikoja. Sympatiani ovat täysin hänen puolellaan, Jones jatkaa.

Ellis iski viimeisellä NHL-kaudellaan 2020-21 pelaamissaan 82 ottelussa 49 pistettä ollen yksi sarjan parhaista kahden suunnan puolustajista.

Flyersin leiristä kuuluu Ellisin tilanteen vastapainoksi myös hyviä uutisia. Jones paljasti samassa haastattelussa, että koko viime kauden sivussa ollut tähtisentteri Sean Couturier sekä laitahyökkääjä Cam Atkinson palaavat kokoonpanoon uuden kauden alkaessa.