Slovakia on julkaissut joukkueensa jääkiekon MM-kisoihin.

Slovakian kokoonpanossa on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa sekä 14 hyökkääjää. Joukkueeseen voi kuitenkin tulla vielä muutoksia, sillä maalivahti Jaroslav Halákin ja puolustaja Šimon Nemecin päätökset ovat auki.

MM-kisoissa Slovakia ei pelaa samassa lohkossa Leijonien kanssa. Slovakian alkulohko-ottelut pelataan Riiassa. Voit tutustua MM-kisojen lohkoihin ja otteluohjelmaan täällä.

Slovakian MM-joukkue

Maalivahdit (3): Samuel Hlavaj (HC Slovan Bratislava), Dominik Riečický (HC Košice), Stanislav Škorvánek (HK Dukla Michalovce)

Puolustajat (8): František Gajdoš (HK Nitra), Martin Gernát (HC Lausanne), Mário Grman (HC Vítkovice Ridera), Michal Ivan (Bílí Tygři Liberec), Samuel Kňažko (Columbus Blue Jackets), Patrik Koch (HC Vítkovice Ridera), Dávid Mudrák (HKM Zvolen), Mislav Rosandič (Mountfield HK)

Hyökkääjät (14): Peter Cehlárik (Leksands IF), Viliam Čacho (HK Dukla Trenčín), Marek Hrivík (Leksands IF), Libor Hudáček (HC Oceláři Třinec), Martin Chromiak (Ontario Reign), Miloš Kelemen (Arizona Coyotes), Andrej Kudrna (HC Litvínov), Róbert Lantoši (BK Mladá Boleslav), Mário Lunter (BK Mladá Boleslav), Oliver Okuliar (Mountfield HK), Richard Pánik (HC Lausanne), Pavol Regenda (Anaheim Ducks), Matúš Sukeľ (HC Litvínov), Alex Tamáši (HC’05 Banská Bystrica)