Iida Vainio nousi julkisuuteen, kun hän oli Helsinki-Vantaan lentokentällä vastassa kultaleijonia olympialaisten jälkeen. Yllään Vainiolla oli kultainen mekko, joka herätti runsaasti huomiota. Sittemmin Vainiosta on kehkeytynyt sosiaalisen median julkkis ja hän vieraili muun muassa Aleksi Valavuoren juontamassa Valavuori Livessä.

Nyt Vainio kertoo yhteydenpidostaan Tappara-maalivahti Christian Heljangon kanssa. Vainio väittää Seiskalle viestitelleensä Heljangon kanssa jo 16-vuotiaana. Seiska on nähnyt osapuolten välistä viestinvaihtoa tammikuusta 2020 alkaen, mutta epäselväksi jää esimerkiksi se, kumpi otti ensin yhteyttä kumpaan.

– Hän sanoi, ettei olisi uskonut minua niin nuoreksi ja kertoi itse syntyneensä vuonna 1997, Vainio sanoo Seiskalle.

Reilua vuotta myöhemmin kaksikon välinen keskustelu käynnistyi taas, kun Vainio oli 17-vuotias. Seiskan mukaan Heljanko kertoi olevansa tulossa Lappeenrantaan ja kysyi, asuuko Iida yksin. Lopulta Heljanko kutsui Vainion tekemään tupatarkastuksen hotellihuoneeseensa.

– Olin jo silloin tosi kova lätkäfani ja jälkikäteen ajatellen ihan liian naiivi. En yhtään tajunnut, missä mennään, kun minut houkuteltiin hotellihuoneeseen, Vainio kommentoi.